GEA ANDORRA - REFORMES ANDORRA

Vaya al Contenido

Menu Principal:

GEA ANDORRA

IL·LUMINACIÓ ANDORRA

GEA CASA Botiga
Carrer Prat de la Creu, 29 - 39
Tel. (+376) 72 12 12
Fax. (+376) 88 50 84
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra
gea@gea.ad

GEA Major
C. de les Costes 10
Tel. (+376) 72 12 12
Fax. (+376)  72 58 67
AD500 Andorra la Vella
gea@gea.ad
www.gea.ad

GEA
GEA és una empresa andorrana de llarga i reconeguda trajectòria. D'origen familiar, l'experiència de més de 30 anys ens ha transformat en una empresa líder en el sector majorista de material elèctric, il•luminació i electrodomèstics.
L’any 2000, vam emprendre un nou camí amb la incorporació de la il·luminació decorativa i de disseny, i de mobiliari de cuina, bany i armaris. Solucions orientades tant a sector públic com a l'industrial i el domèstic.
Avui el repte és encara més gran. Hem començat un pla d'expansió ambiciós que, a més de traslladar el nostre magatzem, incorporar nous materials i productes únics i de gran qualitat, tenim com a gran objectiu estar molt més a prop del nostre client: inaugurem la nostra botiga GEA CASA.
MISSIÓ
Atendre les necessitats en matèria d’il•luminació interior i exterior, disseny en il•luminació, domòtica, mobiliari, electrodomèstics i so, tenint com a eix fonamental l'alta qualitat dels nostres productes i la vocació de servei dels professionals altament qualificats que integren el nostre equip de treball.
VISIÓ
Convertir-nos en l'empresa capdavantera del mercat andorrà en productes i serveis d'alta qualitat directament relacionats amb la il·luminació, disseny d'il•luminació, material elèctric en general, domòtica, mobles, electrodomèstics, so i l'estalvi energètic.
VALORS
Fem bé el nostre treball per al nostre país, la nostra gent, per al nostre medi ambient, la nostra societat, però sobretot: per al nostre client.
Qualitat, servei i eficiència
GEA sempre s'ha caracteritzat per oferir un servei de qualitat a tots els seus clients.
La immillorable relació amb els nostres proveïdors i el nostre sentit del compromís, són valors diferencials que, al costat de la qualitat i l'eficiència d'un equip de professionals qualificats, ens torna capaços d'oferir les millors solucions a cada necessitat dels nostres clients.


 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal